Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πλην απροόπτου,ΔΕΝ ανοίγουν 4 Μαΐου κουρεία/κομμωτήρια/αισθητικοί

Offsite Team -
24.04.2020 - 11:47

Πλην απροόπτου,ΔΕΝ ανοίγουν 4 Μαΐου κουρεία/κομμωτήρια/αισθητικοί

Thumbnail
Πότε αναμένεται να ανοίξουν και τα γυμναστήρια - Τι θα γίνει στις 4 Μαΐου

Φουντώνει η συζήτηση για την χαλάρωση των μέτρων περιορισμού που θυμίζουμε ότι έχουν ισχύ μέχρι 30 Απριλίου. 

Όλα θα κριθούν οριστικά την Τρίτη 28 στη σύσκεψη του ΠτΔ με τους ειδικούς του Υπ. Υγείας αλλά και την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Υπουργικό Συμβούλιο όπου θα σφραγιστούν οι αποφάσεις για την πρώτη φάση χαλάρωσης μέτρων. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΚΥΠΕ οι φάσεις χαλάρωσης των μέτρων θα είναι 4. (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τι θα γίνει σε κάθε φάση).

Ένα από τα σημεία για τα οποία γίνεται αρκετή συζήτηση για προφανείς λόγους, είναι το πότε θα ανοίξουν κουρεία, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής αλλά και γυμναστήρια. Το θέμα που προκύπτει είναι ότι κάποιοι από την ομάδα των ειδικών τοποθετούν το άνοιγμα τους στο πρώτο κύμα ενώ κάποιοι άλλοι στο δεύτερο κύμα προτάσσοντας κάποιες επιφυλάξεις για την στενή επαφή που πρέπει να έχουν πελάτης και κομμωτής π.χ.

Το ΚΥΠΕ που επικαλείται πληροφορίες, αναφέρει ότι κατά την δεύτερη φάση στα μέσα Μαΐου και το αν το επιτρέπει η αξιολόγηση των δεδομένων από τους ειδικούς, αναμένεται ότι θα ανοίξουν κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, καθώς και γυμναστήρια.

Στην πρώτη φάση στις 4 Μαΐου αναμένεται χαλάρωση που αφορά στην αύξηση στις επιτρεπόμενες μετακινήσεις των πολιτών. Παράλληλα θα ανοίξουν μικρά εργοτάξια που είναι ανοικτοί χώροι καθώς και καταστήματα λιανικού εμπορίου και άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως είναι καταστήματα ένδυσης και υπόδησης.

Home