Πλήρης στήριξη σε Γαβριήλ από τους Εκπαιδευτικούς συναδέλφους του

Πλήρης στήριξη σε Γαβριήλ από τους Εκπαιδευτικούς συναδέλφους του

Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας από τον Καθηγητικό Σύλλογο του Γυμνασίου όπου υπηρετεί ως Διευθυντής

Επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε ο Καθηγητικός  Σύλλογος του Γυμνασίου Ακακίου, με την οποία εκφράζει την πλήρη στήριξη του προς τον Γιώργο Γαβριήλ, Διευθυντή του Σχολείου, για το θέμα με τους πίνακες ζωγραφικής και τον σάλο που προκλήθηκε. 

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, ‘’είναι υποχρέωσή μας να επισημάνουμε ότι ο συγκεκριμένος Διευθυντής εκτελεί άψογα τα διοικητικά του καθήκοντα’’ ενώ παράλληλα τονίζεται ότι ‘’Οι σχέσεις του με  το διδακτικό και άλλο προσωπικό του Σχολείου, τη μαθητική κοινότητα και τους διάφορους κοινωνικούς και κοινοτικούς φορείς με τους οποίους συνεργάζεται, είναι άριστες’’.

Θυμίζουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας διέταξε Πειθαρχική έρευνα για το θέμα.

Αυτούσια η επιστολή των καθηγητών:

Θέμα: Στήριξη στον κ. Γιώργο Γαβριήλ, Διευθυντή Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου

 

Ως Καθηγητικός Σύλλογος του Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου νιώθουμε την ανάγκη να στηρίξουμε τον κύριο Γιώργο Γαβριήλ, Διευθυντή του Σχολείου μας.  Είναι η τρίτη χρονιά που υπηρετεί στο Σχολείο αυτό και θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να επισημάνουμε ότι ο συγκεκριμένος Διευθυντής εκτελεί άψογα τα διοικητικά του καθήκοντα.

Οι σχέσεις του με  το διδακτικό και άλλο προσωπικό του Σχολείου, τη μαθητική κοινότητα και τους διάφορους κοινωνικούς και κοινοτικούς φορείς με τους οποίους συνεργάζεται, είναι άριστες. Είναι ένας άοκνος εργάτης της Παιδείας, ο οποίος αφιερώνει αφειδώλευτα χρόνο για την ευημερία και την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας.

Με εκτίμηση

Ο Καθηγητικός Σύλλογος

Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου

G

 

Home