Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ποδήλατα: Οι πρώτοι 600 θα πάρουν €200 - Πότε ανοίγει ξανά η Πύλη

Offsite Team -
05.11.2021

Ποδήλατα: Οι πρώτοι 600 θα πάρουν €200 - Πότε ανοίγει ξανά η Πύλη

Τι αλλάζει πλέον - Νέα διαδικασία

Από την Τρίτη ανοίγει ξανά η Πύλη για την επιδότηση ποδηλάτου. Πρόκειται να ανοίξει  για όσους ενδιαφέρονται για ποδήλατα ΑμεΑ ενώ πιθανότατα από την Τετάρτη η Πύλη ανοίγει για όλους. Σε αυτές τις αποφάσεις κατέληξε το Υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Έρευνας.

Μιλώντας στον Alpha ο Υπουργός ανέφερε ότι οι πρώτοι 600 που θα υποβάλουν αίτηση θα πάρουν και επιχορήγηση για αγορά ποδηλάτου.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός προτού τεθεί εκτός λειτουργίας την επισκέφθηκαν 4.500 άτομα, αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Με το άνοιγμα της Πύλης, οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν στην ηλεκτρονική αίτηση στοιχεία όπως όνομα και αριθμό κινητού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, θα λάβουν μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο με "μοναδικό κωδικό" (ΟΤP) για επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος τους. Ακολούθως, ο δικαιούχος θα λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα με τον σχετικό σύνδεσμο, όπου θα καταχωρήσει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι προγραμματίζονται και άλλες δράσεις για το ποδήλατο όπως η μεταφορά ποδηλάτου στα λεωφορεία χωρίς πρόσθετο κόστος και η δημιουργία ποδηλατοστάσιων.

Home