Ποιες σχολές προτίμησαν οι άριστοι της Κύπρου

Ποιες σχολές προτίμησαν οι άριστοι της Κύπρου

Η νούμερο ένα σχολή - Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

Συναισθήματα χαράς και ανακούφισης κυριαρχούν στους μαθητές που είδαν σήμερα τους κόπους τους να ανταμείβονται καθώς κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στα Πανεπιστήμια της Κύπρου. 

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που εξασφάλισαν θέση στα Πανεπιστήμια της Κύπρου και ιδιαίτερα στα 13 παιδιά που πρώτευσαν με το απόλυτο 20αρι στη βαθμολογία τους. 

Ποια είναι όμως η σχολή που φαίνεται να έχουν ως πρώτη προτίμηση οι φετινοί άριστοι της Κύπρου; 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον πίνακα των πρωτευόντων μαθητών η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου φαίνεται να είναι πρώτη στις καρδιές των άριστων μαθητών αφού τρεις από αυτούς την είχαν για πρώτη επιλογή. Οι μαθητές που την επέλεξαν είναι η Ευανθία Διομήδους, η Σοφία Σωκράτους και η Γεωργία Ορφανίδου. Δεύτερη σε σειρά προτίμησης είναι η σχολή της Νομικής με τους δύο αριστούχους, Σταυριάνα Ευθυμιάδη και Πολύμνια Δανιήλ, να την επιλέγουν ως πρώτη επιλογή.

1

Οι υπόλοιπο άριστοι μαθητές έδειξαν προτίμηση στις σχολές: Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας, Αρχιτεκτονικής, Μαθηματικών και Στατιστικής, Οικονομικών, Φυσικής, Αγγλικών Σπουδών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Δημοσιογραφίας.  

Home