Ποινή φυλάκισης σε 20χρονο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Ποινή φυλάκισης σε 20χρονο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης εννέα μηνών σε 20χρονο κάτοικο Πάφου, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η  διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Πάφου, στις 22 Δεκεμβρίου 2021. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ημερομηνιών 21 και 22 Δεκεμβρίου 2021, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν μια τηλεόραση, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα ρολόι και άδειο πορτοφόλι.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, ο 20χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς, σχηματίστηκε ποινικός φάκελος και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για εκδίκαση.

Μετά την ακροαματική διαδικασία, το Δικαστήριο έκρινε σήμερα ένοχο τον 20χρονο για τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και της κλοπής από κατοικία.

Για τα δύο αυτά αδικήματα τού επέβαλεποινή φυλάκισης εννέα και πέντε μηνών αντίστοιχα. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, οι δύο ποινές συντρέχουν.

Home