Ποινή φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για ναρκωτικά

Δύο έτη στον 37χρονο και 18 μήνες στον 28χρονο

 Ποινές φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 28 χρόνων, αφού τους έκρινε ένοχους κατά την εκδίκαση υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Οι 37χρονος και 28χρονος είχαν συλληφθεί από μέλη της ΥΚΑΝ στις 12 Ιανουαρίου, 2019, όταν μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν σε περιοχή της επαρχίας Πάφου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 περίπου γραμμάριων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης 3.5 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης για περίοδο δύο ετών στον 37χρονο και ποινή φυλάκισης για περίοδο 18 μηνών στον 28χρονο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 20 Ιουνίου, 2019, άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 34 χρόνων. Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στην οικία του 34χρονου, ακολούθως της σύλληψης του, εντοπίστηκε ρητίνη κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ρητίνης κάνναβης. 

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου). Η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του 34χρονου συνεχίζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Home