Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και επικίνδυνοι λόγω καιρού

Offsite Team -
24.03.2019

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και επικίνδυνοι λόγω καιρού

Thumbnail
Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεχτικοί

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει ως ακολούθως:

Στην περιοχή Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστός για όλα τα οχήματα, ενώ οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί.

Ολισθηροί λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή, 24 Μαρτίου, είναι οι δρόμοι στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών Τροόδους. 

Στην επαρχία Πάφου είναι κλειστός ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς.

Στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας – Λάρνακας και Λευκωσίας – Λεμεσού – Πάφου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω ελαφριάς βροχόπτωσης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Καλούνται όσοι θα διακινηθούν απόψε στο οδικό δίκτυο, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.         

 

Home