Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ποιοι θα πάρουν τα «πράσινα» βραβεία

Offsite Team -
28.05.2019 - 14:51

Ποιοι θα πάρουν τα «πράσινα» βραβεία

Thumbnail
Τι ανακοίνωσε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Ανακοίνωση εξέδωσε το κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών σχετικά με τα ετήσια Περιβαλλοντικά βραβεία 2019 που θα διεξεχθούν στις 6 Ιουνίου.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

 

Κορυφαία εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιβάλλοντος για την Κύπρο αποτελεί ο θεσμός των «Ετήσιων Περιβαλλοντικών Βραβείων».  

Τα περιβαλλοντικά βραβεία αποτελούν πολύ μεγάλο θεσμό για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και απονέμονται σε άτομα και οργανισμούς που με τη δράση τους συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε απο το 2002 και συνεχίζεται σταθερά για τα τελευταία 16 χρόνια χωρίς καμία διακοπή. 

 

Η 5η Ιουνίου έχει καθοριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών σαν η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος. Στα πλαίσια αυτά, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καθιερώσει την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη ως την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιβάλλοντος (European Green Week).  

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, από την αρχή της ίδρυσης του, συμμετέχει στους παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς εορτασμούς.  

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2019, στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, στις 8:00 μ.μ.  

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών επέλεξε να τιμήσει ανάμεσα σε άλλους τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μάρκο Τράγκολα για την εξαιρετική του προσφορά στην κοινωνία και την συμβολή του στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος. 

 

Επίσης θα τιμηθούν τα εξής πρόσωπα και ομάδες πολιτών:

 

  • Κυριάκος Τσιμίλλης

 

  • Ομάδα Πρωτοβουλίας Πυργών Κόρνου

 

  • Κίνηση Ποιότητας Βελτίωσης Ζωής Ιδαλίου

 

  • Ειδικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα

 

  • AKAMAS Clean-Up Team

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου. 

 

Home