Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πολύ ισχυροί άνεμοι και σήμερα στο «μενού»

Offsite Team -
11.11.2021 - 06:55

Πολύ ισχυροί άνεμοι και σήμερα στο «μενού»

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Μέτριο έως ισχυρό, βόρειο ως βορειοανατολικό, ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια, το απόγευμα, παροδικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Αρχικά, τοπικά στα προσήνεμα, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά παράλια, ταραγμένη στα νότια και στα βόρεια παράλια και μέχρι κυματώδης στα ανατολικά παράλια με τάση εξασθένισης το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια, λίγο ταραγμένη στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home