Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πόσους κατήγγειλαν στην πρώτη της χαλάρωσης των μέτρων

Offsite Team -
04.05.2020 - 20:31

Πόσους κατήγγειλαν στην πρώτη της χαλάρωσης των μέτρων

Thumbnail
Παράνομη λειτουργία υποστατικών και μετακινήσεων

Συνολικά 1824 έλεγχοι υποστατικών και άλλες 9513 έλεγχοι για μετακινήσεις έγιναν παγκύπρια απότην Αστυνομία το διάστημα 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 04 Μαϊου 2020, την πρώτη ημέρα χαλάρωσης των μέτρων και αναστροφής από το lockdown.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι καταγγελίες ήταν μόλις 62 εκ των οποίων οι 60 αφορούσαν παράνομες μετακινήσεις πεζών και οχημάτων. Ταυτόχρονα οι δυο καταγγελίες για τα παράνομη λειτουργία υποστατικών έγιναν σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ,  ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου είπε ότι «σε γενικές γραμμές η πρώτη μέρα χαλάρωσης των μέτρων κύλησε ομαλά».

 

Με βάση των αυξημένο αριθμό των ελέγχων που διενεργήθηκαν σήμερα σε σύγκριση με τους προηγούμενες ημέρες, είναι πολύ μικρός ο αριθμός των καταγγελιών, πρόσθεσε

 

Ανέφερε επίσης ότι σήμερα υπήρξε αυξημένη κίνηση στους δρόμους η οποία «ήταν δικαιολογημένη λόγω της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων και του γεγονότος ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα τριών εξόδων».  

Ο κ. Ανδρέου έστειλε το μήνυμα ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους δρόμους όχι για να καταγγέλλει τους πολίτες αλλά για να τους προστατέψει και πρόσθεσε ότι υπάρχει μια αυστηρότητα από μέρους της Αστυνομίας έτσι ώστε να μην κινδυνέψουν οι υπόλοιποι πολίτες από τους λίγους που παραβιάζουν τα διατάγματα.

 

Home