Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πότε αναμένεται να γίνουν οι εξετάσεις για αστυνομικούς

Offsite Team -
18.06.2020

Πότε αναμένεται να γίνουν οι εξετάσεις για αστυνομικούς

Thumbnail
Σε διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Παιδείας για την τελική ημερομηνία

Εν αναμονή βρίσκονται χιλιάδες υποψηφίου, αναφορικά με τις εξετάσεις της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για τις νέες προσλήψεις που αναμένονται να γίνουν.

>>> Διαβάστε επίσης: Στις 29/8 οι εξετάσεις για Αστυνομία και Πυροσβεστική <<<

Ως γνωστό οι γραπτές εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες για τις 21 Μαρτίου, ωστόσο μετά και το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, αναβλήθηκαν.

Από πλευράς Αστυνομίας σε συνέγραφα με το Υπουργείο Παιδεία γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να διευθετηθεί το σηντομότερο η ημερομηνία. Σίμωνα με πληροφορίες η γραπτή εξέταση αναμένεται να διευθετηθεί για αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται και πιο νωρίς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι που θα παρακαθήσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

Επίσης, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δυο εξεταστικά κέντρα, σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Οι υποψήφιοι, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεταγενέστερο στάδιο, για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα παρακαθήσουν, καθώς και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τη γραπτή εξέταση.

Στο μεταξύ οι εν λόγω προσλήψεις αναμένεται να δώσουν «ανάσα» τόσο σε Αστυνομία όσο και στη Πυροσβεστική, αφού σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη έκανε λόγο για ότι η Δύναμη χρειάζεται άλλα 1300 άτομα.

Home