Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες στη Λεμεσό / Ίσως & για βδομάδες

Offsite Team -
01.07.2020

Πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες στη Λεμεσό / Ίσως & για βδομάδες

Thumbnail
Η καταστροφή κεραιών κινητής τηλεφωνίας επηρέασε τις τηλεπικοινωνίες στη Λεμεσό

Την έκταση των ζημιών από την καταστροφή κεραιών κινητής τηλεφωνίας αξιολογούν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι μαζί με την Αστυνομία, οι οποίοι ενημερώνουν ότι η ζημιά στην κεραία στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού είναι τέτοιας έκτασης, που θα επηρεάζει την επικοινωνία πελατών στην ευρύτερη περιοχή για μακρύ χρονικό διάστημα, ενδεχόμενα και για εβδομάδες.

Σε κοινή ανακοίνωση των Cyta, Epic, PrimeTel και Cablenet αναφέρεται ότι «μεγάλο προβληματισμό δημιουργούν οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις καταστροφής κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό. Οι οργανωμένοι εμπρησμοί, που σημειώθηκαν κατά τις πρωινές ώρες, σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, επηρεάζουν, για άλλη μια φορά, χιλιάδες συνδρομητές».

 

«Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι αξιολογούν την έκταση των ζημιών σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ, ταυτόχρονα, καταβάλλονται προσπάθειες για κάλυψη του μεγάλου κενού που σημειώθηκε στην κινητή επικοινωνία της Λεμεσού», προστίθεται.

Ενημερώνεται το κοινό ότι «η ζημιά στη κεραία στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού είναι τέτοιας έκτασης που θα επηρεάζει την επικοινωνία πελατών στην ευρύτερη περιοχή για μακρύ χρονικό διάστημα, ενδεχόμενα και για εβδομάδες».

Οι εταιρείες δηλώνουν «στο πλευρό της Πολιτείας και των αρμόδιων Αρχών, ώστε μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες όπου παρατηρούνται παρόμοια περιστατικά».

ΚΥΠΕ

Home