Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προβληματισμός για τα τελευταία τροχαία

Offsite Team -
14.07.2020

Προβληματισμός για τα τελευταία τροχαία

Thumbnail
Δυο συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματιστήκαν σοβαρά

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της Αστυνομίας μετά και τα τελευταία πολύ σοβαρά τροχαία, όπου κάποια από αυτά κατέληξαν σε θανατηφόρα.

Πέντε σοβαρά τραυματίες, άλλοι πέντε ελαφρά τραυματίες και δυο νεκροί είναι ο απολογισμός της τελευταίας βδομάδας στο νησί μας όσο αφορά τις οδικές συγκρούσεις.

Αν και ο αριθμός (21) των θανατηφόρων συγκρούσεων σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο είναι ο ίδιος, η ανησυχία παραμένει από πλευράς Αστυνομίας, αφού ο ανθρωπινός παράγοντας παραμένει η νούμερα ένα αιτία των τροχαίων δυστυχημάτων.

Πέραν από 1000 καταγγελίες σε 48 ώρες

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι καταγγελίες ξεπέρασαν τις 1000 καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν την ταχύτητα. Ωστόσο το θέμα δεν είναι οι καταγγελίες αλλά να προλάβουμε το κακό όπως διαμηνύει η Αστυνομία.

Εισηγήσεις για τα επικίνδυνα σημεία

Από πλευράς Αστυνομίας έχουν γίνει οι ανάλογες εισηγήσεις προς την Πολιτεία με κάποια μελανά σημεία των Κυπριακών δρόμων όπου χρίζουν βελτίωσης.Συγκεκριμένα πρόκειται για βελτιωτικά έργα σε οδικές αρτηρίες όπου συνέβησαν θανατηφόρα τροχαία.

Παράλληλα η Αστυνομία αυξάνει περιπολίες σε κρίσημα σημεία, σε με προσπάθεια αποτροπής των θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στην Πάφο: Κρίσιμα παραμένει ο 14χρονος

Έτσι συνέβη το θανατηφόρο με θύμα τον 73χρονο Αντωνάκη

Ατύχημα/Λεωφορείο:Ο 51χρονος Παναγιώτης Χριστοφή ο νεκρός οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στην Επ. Λεμεσού - Κρίσιμα στο νοσοκομείο 19χρονη

Στην εντατική 41χρονος μετά από τροχαίο στην Λεμεσό

Home