Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προετοιμασίες για τα ιατρεία γενικής ιατρικής στο ΓΝ Πάφου

Offsite Team -
24.04.2020 - 10:06

Προετοιμασίες για τα ιατρεία γενικής ιατρικής στο ΓΝ Πάφου

Thumbnail

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται το ΓΝ Πάφου για την επανέναρξη των Εξωτερικών Ιατρείων του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Συγκεκριμένα, πρόγραμμα για τα ιατρεία γενικής ιατρικής και κλινικών ειδικοτήτων ετοιμάζεται σήμερα , προκειμένου τη Δευτέρα 27 Απριλίου να τεθούν σε λειτουργία τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή για το covid- 19 του Νοσοκομείου Πάφου δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Πρόσθεσε δε, πως η εκπαίδευση του προσωπικού σε αυτό το σημαντικό ζήτημα, που είχε αρχίσει στα μέσα Μαρτίου, θα συνεχιστεί.

Σημειώνεται πως τα  Εξωτερικά  Ιατρεία στα δημόσια και τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια επαναλειτουργούν  από τη Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, σύμφωνα με Διάταγμα του Υπουργού Υγείας που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Η πρόνοια που αφορούσε την απαγόρευση των επισκέψεων σε ιδιωτικά και δημόσια νοσηλευτήρια για αντιμετώπιση ψυχρών (μη επειγόντων) περιστατικών αφαιρέθηκε από το Διάταγμα, και, ως εκ τούτου, οι Κλινικές/Τμήματα θα μπορούν να πραγματοποιούν ραντεβού για περιστατικά που δεν είναι επείγοντα.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το Διάταγμα, αναστέλλονται τα προγραμματισμένα χειρουργεία και  για ασθενείς των οποίων η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει και δεν τίθεται κίνδυνος ή απειλή για την ανθρώπινη ζωή.

Home