Προσοχή: Εργασίες της ΑΗΚ στους δρόμους από 1η Αυγούστου

Προσοχή: Εργασίες της ΑΗΚ στους δρόμους από 1η Αυγούστου

Όλες οι πληροφορίες για τις ρυθμίσεις

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 1/8/20, από τις 6:00 π.μ. μέχρι και τη Δευτέρα 3/8/20 στις 2:00 μ.μ.,στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ως ακολούθως:

α) Την 1η και στις 2 Αυγούστου από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ. το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τα Φώτα Τροχαίας στη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά (Φώτα ΚΤΕΝΑ) προς Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού, θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διά μέσου της οδού Γερασίμου Μαρκορά. Τις υπόλοιπες ώρες δηλαδή από 10:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. θα λειτουργεί μόνο η μία λωρίδα.

β) Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. θα λειτουργεί μόνο η μία λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

Home