Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι και σήμερα

Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι και σήμερα

Ενημέρωση από το Αρχηγείο

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, λόγω εργασιών, είναι πιθανόν να επηρεαστεί η ομαλή τροχαία διέλευση.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρόμιο Λάρνακας - Παραλίμνι και Ριζοελιά – Νήσου, διεξάγονται εργασίες συντήρησης πρασίνου, των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών.

Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, από τις 8.30π.μ μέχρι και τις 5μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2020.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, σε μήκος 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο τμήμα από Ερήμη προς Πέτρα του Ρωμιού, διεξάγονται εργασίες για πότισμα του πρασίνου εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών. Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, μεταξύ ωρών  8:30π.μ. και 3μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα Σκαρίνου - Χοιροτοικίας, συνεχίζονται οι εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 28 Μαΐου, καθημερινά, από τις 9.30π.μ. μέχρι και τις 3.30μ.μ..

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους τους χρήστες του δρόμου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

 

Πηγή: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Home