Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προσοχή: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα

Offsite Team -
17.06.2020 - 06:57

Προσοχή: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα

Thumbnail
Οδικά έργα αλλά και προβλήματα

Κλειστή παραμένει και σήμερα Τετάρτη, 17 Ιουνίου, λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Λεμεσού, στην Λευκωσία, μετά από καθίζηση, που σημειώθηκε στο οδόστρωμα της λεωφόρου την περασμένη Δευτέρα.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Λόγω της καθίζησης, παραμένει κλειστό τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της λεωφόρου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μεταξύ της φωτοελεγχόμενης σύνδεσης με την λεωφόρο ΡΙΚ και της φωτοελεγχόμενης σύνδεσης με την οδό Αρμενίας, σε σημείο κοντά στη σύνδεση με την οδό Κώστα Αναξαγόρα.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.Στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Ζυγίου – Αγίου Τύχωνα. Οι εργασίες θα εκτελούνται από  τις 9.30π.μ. μέχρι και τις 3μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει τμηματικά μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε απόσταση μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα  κυκλοφορίας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Home