Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προσοχή! Σε αυτούς τους δρόμους διεξάγονται έργα

Offsite Team -
23.10.2020 - 07:02

Προσοχή! Σε αυτούς τους δρόμους διεξάγονται έργα

Thumbnail
Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου. Ωστόσο εργασίες που διεξάγονται σε αυτοκινητόδρομους, καθώς και στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στην πόλη Λάρνακας, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γ. Χριστοδουλίδη, για δημιουργία κυκλικών κόμβων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Στην επαρχία Λάρνακας, συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες συντήρησης των στηθαίων ασφαλείας στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και στους δρόμους Μαζωτού – Ζυγίου και Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λάρνακας, Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου και Λάρνακας – Κοφίνου, καθώς και στους κυκλοφοριακούς κόμβους Ξυλοφάγου, Αλεθρικού, Αγγλισίδων, Αβδελλερού, Δρομολαξιάς και Ριζοελιάς, επίσης συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των στηθαίων ασφαλείας. Επίσης αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Μονής – Χοιροκοιτίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες για την αντικατάσταση πληροφοριακών πινακίδων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30 Οκτωβρίου.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις πιο πάνω περιοχές, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Home