Πρόστιμα σε μπαρ για όρθιους πελάτες και μη χρήση μάσκας

Πρόστιμα σε μπαρ για όρθιους πελάτες και μη χρήση μάσκας

Καταγγέλθηκαν 9 πολίτες και 4 υποστατικά για παραβίαση των μέτρων

Σε 9 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 3.541 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.651 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 196 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι, χωρίς καταγγελία, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 284 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες υποστατικών και συγκεκριμένα μπαρ, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 379 έλεγχοι και υπήρξαν 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 306 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 189 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 17 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Οι καταγγελίες των υποστατικών αφορούσαν ιστάμενους και υπεράριθμους πελάτες, εξυπηρέτηση πελατών στο μπαρ και μη χρήση μάσκας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home