Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρόστιμο σε δύο υποστατικά για safepass

Offsite Team -
28.09.2021

Πρόστιμο σε δύο υποστατικά για safepass

Το τελευταίο 24ωρο έγιναν συνολικά 22 καταγγελίες

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 3.304 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.286 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Λεμεσό διενεργήθηκαν 277 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης έπειτα από 591, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 1 υποστατικό έπειτα από 129 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 516 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 262 έλεγχοι χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 179 και 64 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Οι καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών αφορούσαν υπάλληλο χωρίς safepass με πρόστιμο €1.000 στη Λεμεσό και στην Πάφο υπεύθυνο χωρίς safepass που δεν φορούσε μάσκα, καθώς και ελλιπή σήμανση στο οποίο επεβλήθηκε πρόστιμο €500.

*φωτογραφία αρχείου

 

ΚΥΠΕ

Home