Πρώτες βοήθειες: Xρονοδιαγράμματα για τοποθέτηση νέου δυναμικού

Πρώτες βοήθειες: Xρονοδιαγράμματα για τοποθέτηση νέου δυναμικού

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου με τον ΟΚΥπΥ και τους Διευθυντές των ΤΑΕΠ

Σε σημερινή σύσκεψη, που διήρκησε δύο ώρες, υπό τον Υπουργό Υγείας και με τη συμμετοχή του ΟΚΥπΥ και των Διευθυντών των ΤΑΕΠ, παρουσιάστηκαν λύσεις και τέθηκαν χρονοδιαγράμματα για την τοποθέτηση νέου ανθρώπινου δυναμικού, την ανανέωση του υφιστάμενου και την πραγματοποίηση εσωτερικών μετακινήσεων. Παράλληλα, οι Διευθυντές των ΤΑΕΠ ενημερώθηκαν για την προκήρυξη 10 θέσεων για στελέχωση των Τμημάτων. Ο στόχος ήταν να βρεθούν οι τρόποι εκείνοι που θα διευκολύνουν το προσωπικό που στελεχώνει τα Τμήματα για τη θερινή περίοδο.

Συμφωνήθηκε ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί, έτσι ώστε να εξευρεθούν μόνιμες λύσεις για την ομαλή λειτουργία των ΤΑΕΠ, όπως είναι ενδεχομένως η αύξηση του επιδόματος, θέματα εκπαίδευσης, κ.ά. Αποφασίστηκε επίσης ότι στις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση για την αξιολόγηση της πορείας των συμφωνηθέντων.

Ο Υπουργός Υγείας διευκρίνισε στους παριστάμενους ότι οι λύσεις που δόθηκαν σήμερα δεν είναι οι ιδεατές ούτε οι τελικές. Ο κ. Ιωάννου επανέλαβε ότι υπάρχει η βούληση για εξεύρεση οριστικών ρυθμίσεων και αναμένει ότι όλες οι πλευρές θα δείξουν κατανόηση και θα εργαστούν συλλογικά για την επίλυση του προβλήματος.

Home