Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρώτη φυλάκιση στην Κύπρο για κορωνοϊό

Offsite Team -
28.04.2021 - 13:48

Πρώτη φυλάκιση στην Κύπρο για κορωνοϊό

Πίσω από τα σίδερα 38χρονος

Ποινή φυλάκισης διάρκειας πέντε μηνών επέβαλε για αμέλεια για διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, επέβαλε σήμερα σε άνδρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος είχε παράνομα εγκαταλείψει Κέντρο Αποκατάστασης νοσούντων από COVID-19, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

>>> Διαβάστε επίσης: Έγιναν 10 οι λόγοι που ΔΕΝ χρειάζεται να στείλεις SMS στο 8998

Ο 38χρονος εγκατέλειψε στις 08 Απριλίου, το Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρνακα, όπου φιλοξενείτο βάσει των διαταγμάτων για αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού, αφού είχε νοσήσει με COVID-19.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό σύλληψης και καταζητείτο από την Αστυνομία. Στις 17 Απριλίου, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, κατόπιν πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας τον εντόπισαν να διακινείται με αυτοκίνητο στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό και αφού ανέκοψαν το όχημα προχώρησαν στη σύλληψή του.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε καταχώρηση για άμεση εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, υπόθεσης αμέλειας για διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, εναντίον του 38χρονου. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 38χρονο για τη διάπραξη του υπό εκδίκαση αδικήματος, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Home