Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προτίμηση στις κρουαζιέρες φέτος από Κύπριους - Τιμές/Προορισμοί

Offsite Team -
22.06.2021

Προτίμηση στις κρουαζιέρες φέτος από Κύπριους - Τιμές/Προορισμοί

Όλες οι πληροφορίες για αεροπορικά πακέτα, κρουαζιέρες και τι προτιμούν οι Κύπριοι φέτος σε μια διαφορετική σεζόν

Του Μίμη Χριστοφόρου 

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ήδη αρκετοί Κύπριοι έχουν κλείσει τις διακοπές τους. Μετά από ένα χρόνο... διακοπής λόγω της πανδημίας, αρκετοί επιλέγουν φέτος διακοπές στο εξωτερικό. Φυσικά η αβεβαίοτητα λόγω της πανδημίας, ''αναγκάζει'' τους περισσότερους να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν πώς θα έχουν τα δεδομένα.  

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η Offsite επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Louis Travel, κ. Πάμπο Χαραλάμπους, για να μάθουμε τα σχέδια των Κυπρίων, τους αγαπημένους προορισμούς και τις τιμές για το φετινό καλοκαίρι. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Χαραλάμπους, οι τρεις επιλογές του Κύπριου φέτος είναι η διαμονή σε ξενοδοχεία στην Κύπρο, οι κρουαζιέρες και με μειωμένη ζήτηση τα οργανωμένα αεροπορικά πακέτα για Ελλάδα. Ειδικότερα για τους κρουαζιέρες η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη φέτος όπως μας ανέφερε.

Ανεξάρτητα από την πανδημία, πάντα οικονομικά η κρουαζίερα είναι πιο φθηνή διότι είναι όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα στην τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 700 ευρώ, ενώ τα αεροπορικά πακέτα μπορεί να στοιχήσουν από 500-900 ευρώ αλλα περιλαμβάνουν μόνο αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο.

Όσον αφορά την πανδημία, όπως μας λέχθηκε από τον κ. Χαραλάμπους, υπάρχουν αναβαθμισμένα πρωτόκολλα και στα πλοία και στα αεροπλάνα όπως η αναβάθμιση του αέρα, τήρηση αποστάσεων, και μειωμένος αριθμός ατόμων. Γενικά λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα.  

Όλα τα δεδομένα: 

Κρουαζιέρες από Λεμεσό για ελληνικά νησιά έχουν την πρώτη ζήτηση

7ήμερες (από 3/7): 699 ευρώ το άτομο all inclusive (Κρουαζιέρα, διασκέδαση στο πλοίο, 2 εκδρομές και τα παιδιά πληρώνουν μόνο λιμενικούς φόρους)

Αναχωρήσεις με το Celestyal Olympia από Λεμεσό κάθε Σάββατο από 3/7 μέχρι 21/8, με προσεγγίσεις:

 • Άγιο Νικόλαο(Κρήτη)
 • Λαύριο (Αθήνα)
 • Θεσσαλονίκη
 • Μύκονο
 • Σαντορίνη
 • Ρόδο

Οι τιμές του νέου δρομολογίου με την ονομασία ‘Μυθικό Αρχιπέλαγος’, αρχίζουν από €699 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (πληρώνουν μόνο λιμενικούς φόρους).

Στις τιμές περιλαμβάνεται διαμονή, όλα τα γεύματα, απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, δύο δωρεάν εκδρομές σε Ρόδο και Κρήτη, δωρεάν μεταφορά στο κέντρο της Μυκόνου, εν πλω διασκέδαση και ψυχαγωγία, φιλοδωρήματα και λιμενικούς φόρους.

Θα έχουν την δυνατότητα να επιβιβαστούν όσοι διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR 48 ωρών πριν την αναχώρηση.

Οργανωμένα αεροπορικά πακέτα ( 5ήμερα ή 7ήμερα) 

Είναι μειωμένα σε σύγκριση με το 2019 η οποία αναμενόταν.

Δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί: Σκίαθος, Ρόδος, Ηράκλειο, Λευκάδα, Μύκονος, Κέρκυρα

Οι τιμές αρχίζουν από 500 ευρώ το άτομο για 7 ημέρες (Αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο)

Ενδεικτικά, τα πακέτα για ελληνικά νησιά με αεροπορικό και διαμονή:

5ήμερα πακέτα 

 • Ρόδος €409
 • Σκίαθος €449

8ήμερα πακέτα 

 • Σκίαθος €639
 • Χανιά €549 
 • Ρόδος €529
 • Λευκάδα €619
 • Κεφαλονιά €639

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τέλος ο κ. Χαραλάμπους μας ανέφερε, αυξημένη ζήτηση έχουν τα ξενοδοχεία στην Κύπρο τον Ιούλιο και τον  Αύγουστο ενώ πολύ μικρό βαθμό υπάρχουν και οργανωμένα πακέτα στην Ευρώπη όμως ο κόσμος είναι πολύ διστακτικός για να κλείσει και τα πακέτα διακοπών τα οποία κυμαίνονται γύρω στα 800 - 1000 ευρώ ανάλογα με το τι περιλαμβάνει το πακέτο.

Home