Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΣΕΛΚ και ΣΕΕΚ

Offsite Team -
26.06.2020 - 12:33

Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΣΕΛΚ και ΣΕΕΚ

Thumbnail
Στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Φορέων

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου (ΣΕΕΚ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΛΚ, το Πρωτόκολλο το οποίο υπέγραψαν ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ, Κυριάκος Ιορδάνου και η Πρόεδρος του ΣΕΕΚ, Σωτηρούλα Σαββίδου στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Φορέων και την από κοινού προσπάθεια προώθησης εκπαιδευτικών θεμάτων για τα Μέλη τους.

Αναλυτικότερα, το Πρωτόκολλο περιλαμβάνει την από κοινού οργάνωση δραστηριοτήτων εκπαίδευσης και κατάρτισης, εργαστήρια και άλλες δράσεις σε σχέση με θέματα ηθικής και ελέγχου (συγκεκριμένα εσωτερικού λογιστικού ελέγχου), διακυβέρνηση, επιχειρηματική κουλτούρα και άλλες σχετικές θεματικές. Επίσης, περιλαμβάνει συμβουλευτική και επιστημονική έρευνα και μελέτες, την από κοινού συμμετοχή σε προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης (εθνικά, ευρωπαϊκά, διεθνή), την ανταλλαγή πληροφορίας και τεχνογνωσίας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και την από κοινού συμμετοχή σε δράσεις όπως είναι τα σεμινάρια/συνέδρια, ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις.

«Η διεύρυνση των συνεργασιών του ΣΕΛΚ, σε Κύπρο και εξωτερικό γίνεται προκειμένου ως Σύνδεσμος να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις σχεδόν 5000 Μέλη μας που δραστηριοποιούνται σε τομείς που αποτελούν την καρδιά της κυπριακής οικονομίας», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ, Κυριάκος Ιορδάνου προσθέτοντας παράλληλα ότι η συνεχής ανάπτυξη των στρατηγικών συνεργασιών αναδεικνύει τον αναβαθμισμένο ρόλο του ΣΕΛΚ στο κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι του τόπου.

ΚΥΠΕ

Home