Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρωτοσέλιδα σήμερα (06/10): Τύπος & Online

Offsite Team -
06.10.2021 - 08:00

Πρωτοσέλιδα σήμερα (06/10): Τύπος & Online

Thumbnail
Επισκόπηση Ειδήσεων 6 Οκτωβρίου 2021

Ποικίλα θέματα προβάλλουν σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες μεταξύ άλλων τις τουρκικές προκλήσεις, το θέμα με τον Αζέρο συλληφθέντα, τον απόηχο με τα Pandora papers και τις συζητήσεις για το νόμο για την ευθανασία.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 Η «Αλήθεια» στεγάζει το κύριό της θέμα υπό τον τίτλο «Διπλή πρόκληση Τούρκων» και αναφέρεται σε δηλώσεις του ΥΠΕΞ για την προσπάθεια των Τούρκων για δημιουργία έντασης στην περιοχή. Αλλού αναφέρει ότι η ΕΔΕΚ πάει αύριο ξανά στα δικαστήρια και ότι συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Η «Α» σε άλλο ρεπορτάζ γράφει για μέτρα για αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

BRIEF: Τα κύρια θέματα σήμερα του ηλεκτρονικού πολιτικο-οικονομικού πόρταλ Brief είναι:

«’Φιλική’…συμμετοχή και στα Pandora Papers» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» γράφοντας ότι οι φίλοι του Προέδρου και το πρώην δικηγορικό του γραφείο, εκθέτουν και πάλι την Κύπρο. Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι γυναικολόγος που εργαζόταν στο δημόσιο δικάζεται για βιασμό αλλά εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ο «Π» γράφει αλλού πως άγνοια και σύγχυση εκφράζουν βουλευτές για το που βρίσκεται το θέμα με τα κόκκινα δάνεια των ΠΕΠ.

OFFSITE: Τα κύρια θέματα σήμερα του ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού πόρταλ Offsite είναι:

 Κάτω από τον τίτλο «Σφίγγα ο ένοπλος  Αζέρος» ο «Φιλελεύθερος» στεγάζει το κύριό του θέμα και αναφέρει ότι επιμένουν σε τρομοκρατική επίθεση οι Ισραηλινοί και ότι διέμενε στα κατεχόμενα και ερχόταν για παρακολούθηση. Αλλού αναφέρει ότι πάγωσε το σχέδιο για κατάργηση της αλλαγής ώρας και 31/10 πάμε μια ώρα πίσω. Ο «Φ» αναφέρει σε άλλο θέμα πως τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση ο καθηγητής για διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ότι καταγγελία υπάρχει και εναντίον καθηγήτριας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

 «Επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ η Κύπρος στο έσχατο επίπεδο ανυποληψίας» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα η «Χαραυγή» που γράφει ότι το δικηγορικό γραφείο ‘Νίκος Αναστασιάδης’ βοήθησε Ρώσο ολιγάρχη, επιστήθιο φίλο του Προέδρου. Αλλού αναφέρεται σε αγώνα μέχρι δικαίωσης από το προσωπικό του English School. Επίσης προβάλλει την απονομή του βραβείου `Τεύκρος Ανθίας` στην Νίνα Ιακώβου και τον τ/κ οργανισμό Hasder.  

H αγγλόγλωσση ‘’Cyprus Mail’’ στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «’Ωρα για συζήτηση για τον νόμο για ευθανασία» και αναφέρεται στη συνάντηση του δικηγορικού συλλόγου με την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το θέμα. Αλλού αναφέρει ότι τελούν υπό κράτηση τρία άτομα για λαθροθηρία αγρινών. Επίσης προβάλλει την έκκληση του ΥΠΕΣ προς ΕΕ για το μεταναστευτικό.

 

Home