Ψάχνουν σε σπηλιές και καλαμιώνες για τον κύριο Αντρέα (Φωτο)

Ψάχνουν σε σπηλιές και καλαμιώνες για τον κύριο Αντρέα (Φωτο)

Στο κόκκινο η αγωνία - 8η μέρα ερευνών

Συνεχίζονται για άλλη μια μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου Αντρέα Αγαθαγγέλου όπου εξαφανίστηκε από τις 4 Ιουλίου από την οικία του στη Λάρνακα.

Στη επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν, η Αστυνομία, κλιμάκιο της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας, όπως επίσης και το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών.

Σύμφωνα με ενημέρωση, οι έρευνες διεξήχθησαν σε 3 περιοχές, ενώ όπως τονίζει το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών, έγιναν έρευνες σε περιοχές που υπήρχαν καλαμιώνες, πηγάδια, λάκκοι και βασικά σημεία που μπορεί κάποιος να εγκλωβιστεί, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο 77χρονος.

12

Μάλιστα όπως επισημαίνει το Εθελοντικό Τμήμα, η μόνο περιοχή που δεν έχον ψάξει είναι η περιοχή των Βρετανικών βάσεων γιατί οι Βρετανοί δεν έδωσαν σχετική άδεια. 

Πάντως οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Επίσης να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Αστυνομίας, όπως και drone από την Πολιτική Άμυνα χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατό να εντοπιστεί ο 77χρονος. 

Ο Αντρέα Αγαθαγγέλου για τελευταία φορά θεάθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.»

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες:

Image may contain: plant, shoes and outdoorImage may contain: 1 person, grass, outdoor and natureImage may contain: plant, grass, shoes, outdoor and natureImage may contain: sky, plant, tree, grass, car, outdoor and natureImage may contain: one or more people, people standing, sky, mountain, grass, child, outdoor and natureImage may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, tree, plant, child, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, plant, tree, outdoor and natureImage may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

Image may contain: 2 people, people standing

12

Home