Ψυχρός κι αμετανόητος ο 35χρονος λοχαγός της ΕΦ

Τι αναφέρει Ανακριτής της υπόθεσης

Ψυχρός και αµετανόητος εµφανίζεται ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς στις καταθέσεις του για τις κατά συρροήν δολοφονίες που έχει διαπράξει.

Σύμφωνα  με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος, με απόλυτη ψυχραιµία και αυτοκυριαρχία, χωρίς ούτε µία φορά να λυγίσει ή να σπάσει η φωνή του, ο λοχαγός της Εθνικής Φρουράς περιγράφει τις τελευταίες ηµέρες στους αστυνοµικούς τα όσα φρικτά έχει διαπράξει. 

«Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα» αποκαλύπτει στο «Εθνος» αστυνοµικός που συµµετέχει στις έρευνες για τον εντοπισµό της 6χρονης Σιέρα και των, όπως όλα δείχνουν, αγνώστου αριθµού θυµάτων του.

«Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σηµεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις» προσθέτει.

Ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος, σύµφωνα µε τις ίδιες πηγές, κρατά κλειστά τα «χαρτιά» και το στόµα του. Απαντά στους αστυνοµικούς µόνο σε συγκεκριµένες ερωτήσεις.

10