Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: Έστειλε ευχές στα παιδιά του Μακάριου (Φώτο)

Offsite Team -
21.12.2018 - 13:31

ΠτΔ: Έστειλε ευχές στα παιδιά του Μακάριου (Φώτο)

Thumbnail
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω της «Χαράς»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνάντησε τη «Χαρά» από το Μακάριο Νοσοκομείο και έστειλε τις ευχές του σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει:

Αυτή είναι η "Χαρά". Φέτος τα Χριστούγεννα, το σκάει από ένα δωμάτιο στο Μακάριο Νοσοκομείο για να φτάσει στον κόσμο, να πάρει ευχές και θετική ενέργεια και να επιστρέψει μεγαλύτερη την Παραμονή των Χριστουγέννων, με την βοηθεια του Reaction Cyprus και της Τράπεζας Κύπρου δίπλα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

" Χριστούγεννα είναι εκεί οπού βρίσκεται η αγάπη, οπού βρίσκονται τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είμαι βέβαιος ότι και φέτος, πάρα τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες, η μαγεία των Χριστουγέννων θα αγγίξει και τις δικές σας καρδιές.

Εύχομαι σε όλους εσάς τους μικρούς ήρωες, τους μεγάλους μαχητές της ζωής, τις οικογένειες και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στο πλευρό σας, εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να ενισχύσουν τον καθημερινό σας αγώνα με πίστη, ελπίδα, δύναμη και θέληση, έτσι ώστε σύντομα υγιείς και γεροί να βρίσκεστε πίσω στα σπίτια σας.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος."

 

Home