Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ σε εργαζόμενους: Δεν μπορούμε να οδηγούμε κόσμο στην ανεργία

Offsite Team -
29.10.2021 - 15:12

ΠτΔ σε εργαζόμενους: Δεν μπορούμε να οδηγούμε κόσμο στην ανεργία

Τι είπε σε εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνάντησε διαμαρτυρόμενους εργαζομένους στην Πάφο. Μιλώντας σε εργαζόμενους  σε πολυκατάστημα στην Πάφο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έξω από το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Πάφου, τα εγκαίνια του οποίου τέλεσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρακολουθώ την εξέλιξη.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Γίνονται διαβήματα ώστε τηρώντας τη νομιμότητα να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Είμαστε έτοιμοι και για κατ΄επείγουσα ακόμα εξέταση του θέματος, αν ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες. Δεν μπορούμε να παραβιάσουμε διατάγματα του δικαστηρίου, όπως καλά γνωρίζετε, αλλά προσπαθούμε για το πώς θεραπεύεται το πρόβλημα. Αυτό που είναι η επιδίωξη μας είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας και όχι  εκεί όπου υπάρχουν δουλειές να βλέπουμε το ενδεχόμενο της ανεργίας ως αποτέλεσμα παρατυπιών ή νομικών κωλυμάτων. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η κύρια έγνοια μας είναι να κρατηθείτε στις δουλειές σας, να δούμε πώς με νόμιμο τρόπο δημιουργούνται οι προοπτικές, ώστε να αποφευχθούν τα όσα δυσάρεστα αντιμετωπίζετε. Συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και τους προβληματισμούς σας, είναι ανθρώπινο. ‘Αλλοι δεν έχουν και ψάχνουν να βρουν δουλειές, δεν μπορεί εκείνους που έχουν δουλειές να τους οδηγούμε στην ανεργία. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν».

 

Home