Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πτήσεις Emirates προς Σεϋχέλλες από Λάρνακα μέσω Ντουμπάι

Offsite Team -
23.07.2020

Πτήσεις Emirates προς Σεϋχέλλες από Λάρνακα μέσω Ντουμπάι

Thumbnail
Όλες οι πληροφορίες

Από την 1η Αυγούστου, η αεροπορική εταιρεία Emirates αρχίζει ξανά τις επιβατικές πτήσεις στο σύμπλεγμα νησιών του Ινδικού Ωκεανού, γεγονός που συμπίπτει με το άνοιγμα της χώρας σε διεθνείς τουρίστες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας «οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στις Σεϋχέλλες μέσω Ντουμπάι με πτήσεις που πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα με Boeing 777-300ER. H Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση στο δημοφιλή προορισμό διακοπών στον Ινδικό Ωκεανό».

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων της για τις Μαλδίβες από πέντε σε έξι πτήσεις την εβδομάδα, από τις 4 Αυγούστου για να καλύψει τη ζήτηση.

Αναφέρεται επίσης ότι με το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Emirates αναθεώρησε τις πολιτικές κράτησης με αποτέλεσμα οι πελάτες των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν επηρεαστεί από τους περιορισμούς πτήσεων ή ταξιδιού που σχετίζονται με την νόσο COVID-19, να μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριό τους το οποίο ισχύει για 24 μήνες και να κάνουν κράτηση για να πετάξουν αργότερα.

«Οι επιβάτες μπορούν να ζητήσουν ταξιδιωτικά κουπόνια για οποιεσδήποτε μελλοντικές αγορές από την Emirates ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων μέσω της διαδικτυακής φόρμας στην ιστοσελίδα της Emirates ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα», προστίθεται.

ΚΥΠΕ

 

Home