Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πτήση για επαναπατρισμό από Φρανκφούρτη το Σάββατο

Offsite Team -
29.04.2020

Πτήση για επαναπατρισμό από Φρανκφούρτη το Σάββατο

Thumbnail
Πληροφορίες για το κοινό

Πτήση επαναπατρισμού προγραμματίζεται από τη Φρανκφούρτη το Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Με σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν στη Φρανκφούρτη από τη Λάρνακα, όπως επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways για έκδοση του εισιτηρίου τους.  

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.cyprusairways.com ή να επικοινωνεί με το τηλέφωνο της αεροπορικής εταιρείας στο 80008111 .  

Αναφέρεται ακόμη ότι για την εισδοχή στη Γερμανία υφίστανται περιορισμοί και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες πρέπει να βεβαιωθούν εκ των προτέρων ότι πληρούν τα σχετικά κριτήρια εισδοχής που έχουν θέσει οι γερμανικές αρχές.

Αναφορικά με την πτήση από τη Φρανκφούρτη προς τη Λάρνακα η αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways θα επικοινωνήσει με τους δικαιούχους για έκδοση του εισιτηρίου τους βάσει σχετικού καταλόγου που θα δοθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home