Πυρκαγιές σε οικίες σε δύο επαρχίες - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Πυρκαγιές σε οικίες σε δύο επαρχίες - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Σε κινητοποίηση μεσημεριάτικα η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε οικία  στην Αραδίππου ξέσπασε γύρω στις 11:20 το πρωί. 

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος και επεκτάθηκε στην κουζίνα της οικίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από  Σταθμό Λάρνακας με 2  πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 11.40.

Από τον καπνό και τα θερμά αέρια η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε ζημιές στο καθιστικό καθώς και σε υπνοδωμάτιο.  

Παρασχέθηκαν οι Α΄ βοήθειες επί τόπου από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού μετά από εισπνοή καπνού και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Εν το μεταξύ στις 11:38 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Δωρά Επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από  Σταθμούς Λεμεσού με 2  πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13.30. Από την πυρκαγιά η ξύλινη οροφή έπαθε εκτεταμένες ζημιές και μέρος της κατέρρευσε.Επίσης οι δυνάμεις πυρόσβεσης προστάτεψαν παρακείμενες οικίες

Η ένοικος της κατοικίας μεταφέρθηκε μετά από εισπνοή καπνού και εγκαύματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. 

*φωτογραφία αρχείου

 

Home