Ράγισε η οροφή από φωτιά σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο 1 γυναίκα

Ράγισε η οροφή από φωτιά σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο 1 γυναίκα

Νεότερη ενημέρωση για την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της Λάρνακας. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 01.50  ανταποκριθήκαμε  για πυρκαγιά  σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό στην οδό Αννίβα Φράνσις στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Λάρνακας με 4 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένης και Υδραυλικής Πλατφόρμας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.33.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση του σωλήνα πυρόσβεσης της πολυκατοικίας και 4 Αν. Συσκευών. Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημίες  ενώ επίσης επηρεάστηκαν και τα 3 διπλανά διαμερίσματα. 

Οι ένοικοι του 5ου ορόφου (5 άτομα ) εγκατέλειψαν τα διαμερίσματα μέσω του κλιμακοστασίου και των μπαλκονιών και κατευθύνθηκαν στην οροφή της πολυκατοικίας. 

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ξεκίνησε η πυρκαγιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και ελαφρό έγκαυμα. Επίσης από την ένταση της πυρκαγιάς παρατηρήθηκαν ρωγμές στο επίπεδο οροφής (πλάκα) μεταξύ πέμπτου και τέταρτου ορόφου. 

Δοθήκαν οδηγίες στον διαχειριστή όπως ελεγχθεί η στατικότητα του κτιρίου.  Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Home