Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ρίχνει 16 εκ. για να σταματήσει τις πλημμύρες η Λεμεσός

Offsite Team -
04.02.2021

Ρίχνει 16 εκ. για να σταματήσει τις πλημμύρες η Λεμεσός

Thumbnail
Ανακοινώνονται τα έργα την άλλη εβδομάδα

Αντιπλημμυρικά έργα αξίας πέραν των 16 εκ. Ευρώ έχει στα σκαριά το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού για να λύσει το τεράστιο πρόβλημα της πόλης. Το συμβόλαιο θα υπογραφεί την ερχόμενη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης,

Το Συμβόλαιο, αξίας πέραν των 16 εκατομμυρίων Ευρώ, αφορά έργα και στους πέντε Δήμους που βρίσκονται εντός των ορίων του ΣΑΛΑ και η υλοποίηση των έργων αυτών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στον σχεδιασμό για συνολική αντιπλημμυρική προστασία της μείζονος Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει παρουσίαση του έργου από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη και από τον Γενικό Διευθυντή του Συμβουλίου.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη θα παρευρίσκονται τα Μέλη του Συμβουλίου, κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της πόλης μας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Εργολάβου.

Λόγω της πανδημίας και του περιορισμού στον αριθμό ατόμων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ. 25881900 μέχρι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021.

 

Home