Ρολάρει το ΓεΣΥ-Αυξάνονται οι γιατροί (Λίστες)

ΟΑΥ: Έχουν εγγραφεί στο ΓεΣΥ 637.000 δικαιούχοι
Τα δεδομένα σε γιατρούς ενάμιση μήνα μετά την εφαρμογή του νέου συστήματος 

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζονται όσον αφορά το κομμάτι της ένταξης προσωπικών και ειδικών γιατρών στο ΓεΣΥ, ενάμιση μήνα μετά την εφαρμογή του νέου συστήματος.

Το ΓεΣΥ μετά τα αρχικά προβλήματα φαίνεται να ρολάρει με υπουργείο Υγείας και ΟΑΥ να τονίζουν ότι μέσω του Προσωπικού γιατρού ήδη ο κόσμος εξυπηρετείται όσον αφορά στην συνταγογράφηση των φαρμάκων του και τις παραπομπές σε Ειδικούς Ιατρούς ή σε Κλινικά Εργαστήρια και Ακτινοδιαγνωστικά Κέντρα. 

Μάλιστα όπως τονίζεται αν και φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα με τον αριθμό των ειδικών γιατρών, υπάρχει σταδιακή αύξηση τους κάτι που φέρνει αισιοδοξία ότι τους επόμενους 2-3 μήνες θα φτάσουν σε ικανοποιητικό αριθμό.

Όπως επισημαίνεται τόσο από πλευράς υπουργείου όσο και από τον ΟΑΥ αφού μελετήσουν τα οικονομικά και τα άλλα δεδομένα του ΓεΣΥ, χωρίς οποιεσδήποτε στρεβλώσεις και προσκόμματα πιστεύετε ότι θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ.

Τέλος θεωρείται ότι μετά και την τρίτη αναθεώρηση των καταλόγων αμοιβών των ιατρικών πράξεων των Ειδικών Ιατρών, θα υπάρξει μεγαλύτερη ροή εγγραφών το επόμενο διάστημα.

Καταληκτικά αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής στο ΓεΣΥ έχουν ενταχθεί 388 προσωπικοί γιατροί, 126 παιδίατροι και 691 Ειδικοί γιατροί.

Δείτε πιο κάτω τις λίστες με Προσωπικούς και Ειδικούς γιατρούς

10