Το Σάββατο κόβουμε τα μαλλιά μας για τα παιδιά με λευχαιμία

Το Σάββατο κόβουμε τα μαλλιά μας για τα παιδιά με λευχαιμία

Οι δράσεις και η προσφορά της Healthway Trading στο Καραϊσκάκειο ίδρυμα

Την εκπομπή ''Offsite on Air'' χορηγεί η Τράπεζα Κύπρου 

Γράφει η Ξένια Προδρόμου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Healthway Trading κ. Αντρέας Χαρτσιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Offsite on Air την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, μιλώντας για την εταιρεία και την φετινή εκστρατεία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς και για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς με στόχο την χρήση του ισχυρού μας επαγγελματικού δικτύου για την ενίσχυση του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Κληθείς να αναφερθεί στην φετινή εκστρατεία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Healthway Trading, σημείωσε ότι για όλο τον Δεκεμβρίο θα προσφέρει το 10% από τις καθαρές πωλήσεις προϊόντων των εμπορικών σημάτων του πορτοφολίου της  στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για την ενίσχυση του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου. 

Ειδικότερα σημείωσε ότι, «αποφασίσαμε συνειδητά να οργανώσουμε την εκστρατεία και να στηρίξουμε το ταμείο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ενός εξαιρετικού ιδρύματος το οποίο είναι καθιερωμένο ανά το παγκόσμιο με ρεκόρ τα οποία κάνουν την Κύπρο υπερήφανη τόσο με τον κατάλογο των δοτών που βρίσκονται σε αυτό αλλά και σε σχέση με τις δραστηριότητες του ιδρύματος και θέλοντας να εκμεταλλευτούμε τους αριθμούς μας, καθώς το κομμωτικό επάγγελμα είνια πολυπληθές, ένα επάγγελμα με μεγάαλη μάζα επαγγελματιών και εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο μας διοργανώνουμε αυτή την εκστρατεία»

Ακόμη, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση πολύ ιδιαίτερη, όπου συνεργάτες της εταιρείας θα κουρεύουν κοτσίδες (25cm μήκος και άνω παρθένων μαλλιών) με την περισυλλογή των οποίων θα κατασκευαστούν περούκες για παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία. 

Ο κ. Χαρτσιώτης απεύθυνε πρόσκληση σε όλους για την εκδήλωση του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9:30- 14:30 στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας (Γεράσιμου Μαρκορά 3 στην Λευκωσία) και κατά την οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, όπως και επίσκεψη από τον Αη Βασίλη ο οποίος θα δώσει δωράκια στα παιδιά με αφορμή τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

«Θα είναι μια ευχάριστη εκδήλωση και θέλουμε μέσω αυτής να εκκινήσουμε την Χριστουγεννιάτικη περίοδο με μια ουσιαστική και ανθρώπινη προσέγγιση», τόνισε

Ποια είναι η Healthway Trading και οι δράσεις της

Η Healthway Trading, είναι σήμερα η τρίτη εκδοχή μιας οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται από το 1963 στα επαγγελματικά κομμωτικά προϊόντα, ανέφερε ο κ. Χαρτσιώτης.

Αναφερόμενος στην ιστορία της εταιρείας, σημείωσε ότι στην αρχική της εκδοχή η εταιρεία είχε και βιομηχανία εγχώριας κατασκευής δικών της προϊόντων και με την εξέλιξη της επικεντρώθηκε μόνο στο χονδρικό εμπόριο επαγγελματικών κομμωτικών προϊόντων.

Το 2006 έφτασαν στην δεύτερη τους εκδοχή μέσω του David Saloon Services Ltd, η οποία καθόρισε εντός του χώρου πέραν της διανομής προϊόντων, εξαιρετικό δίκτυο  επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών και καταλήγουμε το 2015 με την 3η γενιά και τον ίδιο τον ΓΔ της εταιρείας, Ανδρέας Χαρτσιώτη, στην δημιουργία της Healthway Trading, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει όσα κληρονόμησε από τους προηγούμενους.

«Παρέχουμε ένα ολιστικό πρόγραμμα υπηρεσιών προς τον κομμωτικό κόσμο, ένα πρόγραμμα που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την παροχή της εκπαίδευσης», σημείωσε. Όπως ανέφερε, το κομμωτικό επάγγελμα είναι τεχνικό και απαιτείται ικανότητα και μια συνεχής αναβάθμιση των γνώσεων καθώς η μόδα και οι διατάξεις αυτών αλλάζουν συνεχώς.

«Εμείς ως εταιρεία ενημερώνουμε το πελατολόγιο μας σε σχέση με τις νέες τάσεις, τις νέες κατευθύνσεις υπηρεσιών και όσα πρέπει να γνωρίζουν για να μπορούν να διατηρούν ένα άκρως επαγγελματικό χώρο», επεσήμανε.

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε ο κ. Χαρτσιώτης στην εκπομπή Οffsite On Air:

 

Την εκπομπή ''Offsite on Air'' χορηγεί η Τράπεζα Κύπρου 

Home