Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Σβήνει» εξώδικο από πολίτη με προβλήματα η Αστυνομία

Offsite Team -
14.04.2020

«Σβήνει» εξώδικο από πολίτη με προβλήματα η Αστυνομία

Thumbnail
Μετά από παράπονα

Αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, στις 12/4/2020, σχετικά με εξώδικη καταγγελία για μετακίνηση κατά παράβαση των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενημερώνουμε ότι από την πρώτη στιγμή, που η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε στην αντίληψη του Αρχηγού Αστυνομίας, δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση των συνθηκών και των γεγονότων, κάτω από τις οποίες εκδόθηκε το συγκεκριμένο εξώδικο.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Ήδη το έντυπο και τα στοιχεία της εξώδικης καταγγελίας έχουν σταλεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας και έχει αρχίσει η διερεύνηση του περιστατικού. Από το αποτέλεσμα της διερεύνησης, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της αναστολής της εξώδικης καταγγελίας και του χρηματικού προστίμου, ακολουθώντας τις νενομισμένες διαδικασίες.

Η διενέργεια καταγγελιών δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την Αστυνομία. Ρόλος μας είναι η επιτήρηση της εφαρμογής των σχετικών διαταγμάτων από όλους, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το πρόσωπο για το οποίο γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση, είναι πρόσωπο με προβλήματα υγείας και μεγάλες δυσκολίες στην επιβίωση του. Έγινε καταγγελία από πολίτες στον Αρχηγό της Αστυνομίας και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το πιθανότερο είναι η αναστολή του εξωδίκου.

Home