Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε 4 φάσεις η επανεκκίνηση των γάμων – Πρεμιέρα στις 17 Μαΐου

Offsite Team -
13.04.2021 - 20:41

Σε 4 φάσεις η επανεκκίνηση των γάμων – Πρεμιέρα στις 17 Μαΐου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΗ 

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και αλλαγές ημερομηνιων, έφτασε η ώρα για τα ζευγάρια που επιθυμούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, να οργανώσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα,  αφού έχουν πλεον πλήρη εικόνα για τις ημερομηνίες και τον αριθμό των καλεσμένων. 

Σε 4 φάσεις θα γίνει η επανεκκίνηση των γάμων και των βαφτίσεων, αρχής γενομένης από τις 17 Μαιου μέχρι και την τριακοστή πρώτη Μαιού, θα επιτρέπεται η παρουσία 75 ατόμων σε εσωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο ή 200 άτομα σε εξωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο. Σε αυτή την πρώτη φάση θα απαγορεύεται η δεξίωση/cocktail party. 

Κατά την δεύτερη φάση, η οποία αρχίζει την πρώτη μέρα του καλοκαιριού μέχρι και τις 14 Ιουνίου, θα επιτρέπεται η παρουσία 150 ατόμων σε εξωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο, ή 280 άτομα εξωτερικό χώρο. Θα επιτρέπεται το cocktail party με 250 άτομα ανά πάσα στιγμή μόνο σε εξωτερικό χώρο.

Από τις 15  μέχρι και τις 30 Ιουνίου, αυξάνονται τα άτομα, και πλέον θα επιτρέπεται η παρουσία 250 ατόμων σε εσωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο ή 350 άτομα σε εξωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο και σε αυτή τη φάση θα επιτρέπεται το cocktail party με 250 άτομα σε εξωτερικό χώρο

Επιδημιολογικής εικόνας επιτρέπουσας, την πρώτη Ιουλίου, εισερχόμαστε στην τέταρτη φάση, όπου θα επιτρέπεται η παρουσία, 250 ατόμων  σε εσωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο ή 400 άτομα σε εξωτερικό χώρο για γεύμα ή δείπνο. Επιτρέπεται η δεξίωση/cocktail party με 250 άτομα ανά πάσα στιγμή μόνο σε εξωτερικό χώρο.

Εκκρεμεί ωστόσο,  το πρωτόκολλο που θα αφορά στον τρόπο διεξαγωγής γάμων και βαφτίσεων αφού πολλά φαίνεται ότι είναι τα ανοιχτά ζητήματα, τα οποία συζητήθηκαν κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη της επιστημονικής ομάδας,  λειτουργούς του Υπ. Υγείας και επαγγελματιών του κλάδου των δεξιώσεων. Όλα όσα συζητήθηκαν θα επαναξιολογηθούν και το αρμόδιο υπουργείο θα επανέλθει με τις επίσημες ανακοινώσεις. 

Home