Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε αυτά τα κέντρα θα εμβολιάζονται μόνο παιδιά το Σαββατοκύριακο

Offsite Team -
31.01.2022 - 13:54

Σε αυτά τα κέντρα θα εμβολιάζονται μόνο παιδιά το Σαββατοκύριακο

Λεπτομέρειες

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου προχωρεί στην λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Συγκεκριμένα:

  • Στις 5 Φεβρουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – σημείο Α’ (Λεμεσός)  θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού).

      ➥ Ώρα: 08:00 – 14:00

  • Στις 5 Φεβρουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στο Λιμάνι Λάρνακας (Αίθουσα Αναχωρήσεων) θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού).

      ➥ Ώρα: 08:00 – 14:00

  • Στις 6 Φεβρουαρίου 2022, κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής (Επισκοπειό) για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών (walk in).

      ➥ Ώρα: 10:00 – 14:00

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σημειώνεται ότι, στις πιο πάνω ημερομηνίες θα παρέχεται η δυνατότητα εμβολιασμού σε παιδιά τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ.

Για τον εμβολιασμό των παιδιών, θα πρέπει να προσκομίζεται το έντυπο συγκατάθεσης υπογεγραμμένο και από τους δύο γονείς, όπως επίσης αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης).

 

 

Home