Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε εγρήγορση η Αστυνομία για τον άγνωστο που προσέγγισε μαθητές

Offsite Team -
24.09.2019

Σε εγρήγορση η Αστυνομία για τον άγνωστο που προσέγγισε μαθητές

Thumbnail
Σε εγρήγορση Αστυνομία, Υπουργείο, διευθυντές και σύνδεσμος γονέων για άγνωστο που προσέγγισε μαθητές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τα περιστατικά, διευθυντές σχολείων απηύθυναν εν νέου οδηγίες στους μαθητές να μη μιλούν σε αγνώστους και να ενημερώνουν τους δασκάλους και τους γονείς τους εάν τους προσεγγίσει κάποιος.

 

Η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη, ενώ τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και η σχολική εφορεία και οι σύνδεσμοι γονέων των δημοτικών σχολείων της περιοχής Αγλαντζιάς έχουν ενημερωθεί για το θέμα.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αστυνομία έχει πληροφορίες ότι σε δύο σχολεία άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε ανήλικους μαθητές ενώ εκείνοι περίμεναν να παραληφθούν από τους γονείς τους. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

Εξάλλου, πηγές που γνωρίζουν για το θέμα ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι άγνωστος πλησίασε μαθητές σε δύο περιπτώσεις και τους ρωτούσε ποιος θα τους παραλάβει από το σχολείο. Ένα περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την Παρασκευή ενώ οι μαθητές βρίσκονταν ακόμα εντός του σχολικού χώρου, ενώ άλλο χθες τη Δευτέρα, αφότου τα παιδιά είχαν σχολάσει. 

ΚΥΠΕ

Home