Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε εγρήγορση ο ΟΚΥπΥ παρά τη σταθεροποίηση στις νοσηλείες

Offsite Team -
19.08.2021 - 15:12

Σε εγρήγορση ο ΟΚΥπΥ παρά τη σταθεροποίηση στις νοσηλείες

Λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα για διαθεσιμότητα κλινών

Σταθεροποίηση έως μείωση καταγράφεται τις τελευταίες μέρες στον αριθμό των νοσηλευόμενων ασθενών με COVID-19 αλλά όσον αφορά τη ΜΕΘ, ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών (covid και post covid) παραμένει υψηλός αλλά σταθερός, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σημειώνει ότι τόσο η Διοίκηση, όσο και η Επιχειρησιακή Ομάδα του ΟΚΥπΥ, είναι σε εγρήγορση και σε συνεργασία με όλες τις Διευθύνσεις του Οργανισμού και λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για διαθεσιμότητα κλινών, στη βάση του Σχεδίου Δράσης που εκπονήθηκε στην αρχή της πανδημίας (Μάρτη 2020) και που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Στο μεταξύ, αναφέρεται, έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την φθινοπωρινή περίοδο. «Ο Οργανισμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έλαβε υπόψη σημαντικές παραμέτρους όπως η έναρξη των χειρουργικών επεμβάσεων για μη επείγοντα περιστατικά και η απρόσκοπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε μη COVID-19 ασθενείς, καθώς και την έναρξη ειδικού προγράμματος εξυπηρέτησης του κοινού που βρίσκεται σε λίστες αναμονής, κατά τις απογευματινές ώρες», προστίθεται.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, αναφέρεται, τα νοσηλευτήρια και το προσωπικό του Οργανισμού προβαίνει καθημερινά στις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home