Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε πορεία αναβάθμισης οι αστυνομικοί σταθμοί της ορεινής Λεμεσού

Offsite Team -
06.10.2022

Σε πορεία αναβάθμισης οι αστυνομικοί σταθμοί της ορεινής Λεμεσού

Όλα όσα είπε η Υπουργός Δικαιοσύνης

Την ικανοποίησή της για την αναβάθμιση των αστυνομικών και πυροσβεστικών σταθμών της ορεινής Λεμεσού και κατ’ επέκταση των υπηρεσιών που θα παρέχονται στους πολίτες εκφράζει η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου. Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας συνοδευόμενη από τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστα Χαμπιαούρη και εκπροσώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Αστυνομικούς και Πυροσβεστικούς Σταθμούς της ορεινής Λεμεσού.

Σε δηλώσεις της στον Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας η Υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την ικανοποίηση της γιατί έχει προχωρήσει η διαδικασία και έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ανακαίνιση, επέκταση και αναβάθμιση του αστυνομικού σταθμού, έργο το οποίο θα στοιχίσει γύρω στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Η κ. Δράκου αναφέρθηκε επίσης στους Πυροσβεστικούς σταθμούς Μονιάτη, Πάχνας και Καλού Χωριού, λέγοντας ότι σύντομα θα προκηρυχθούν 16 θέσεις για στελέχωσή τους σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών για εξυπηρέτηση του πολίτη. «Ως Κυβέρνηση μας ενδιαφέρει να βλέπουμε επίλυση προβλημάτων και εξέλιξη έργων. Στην περίπτωση των ορεινών κοινοτήτων της Λεμεσού διαπιστώνουμε έργα λόγω αποτελεσματικού χειρισμού και αυτό οφείλεται στον Επίτροπο Ορεινών Περιοχών, στους Κοινοτάρχες και τα κοινοτικά συμβούλια που αγαπούν το τόπο τους και εργάζονται συνεχώς για να τον βελτιώσουν» ανέφερε.

Ο Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης δήλωσε ότι όσα υπάρχουν στην εθνική στρατηγική για τις ορεινές κοινότητες προχωρούν με μεθοδικότητα και τα έργα υλοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Ο κ. Χαμπιαούρης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί έχουν προχωρήσει όλες οι εργασίες που είχαν αποφασιστεί για τους πυροσβεστικούς σταθμούς στην ορεινή Λεμεσό καθώς και στους αστυνομικούς σταθμούς της περιοχής.

ΚΥΠΕ

Home