Σε συναγερμό Αστυνομία - Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας

Σε συναγερμό Αστυνομία - Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας

Η ΑΗΚ έχει το νου της για διακοπές ρεύματος

Σε επιφυλακή βρίσκονται Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο. 

Παρά την έντονη βροχόπτωση δεν παρατηρήθηκαν ατο παρόν στάδιο ιδιαίτερα προβλήματα. Η Αστυνομία λαμβάνει τα μέτρα της ώστε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ακραίων φαινομένων. Χαρακτηριστικά, η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική έχουν το νου τους στο οδικό δίκτυο για να βοηθήσουν τους οδηγούς σε περίπτωση αντιμετώπισης δύσκολων συνθηκών στους δρόμους.  Παράλληλα, η Πυροσβεστική είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει φαινόμενα πλημμυρών σε υποστατικά και όχι μόνο.

Η ΑΗΚ

Τον δικό τη σημαντικό ρόλο στη σημερινή ημέρσ έχει και η Αρχή Ηλεκτρισμού.Όπως εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χριστίνα Παπαδοπούλου, τα συνεργεία της ΑΗΚ είναι σε πλήρη ετοιμότητα  για να αντιμετωπίσουν διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας. Πάντως, η κα Ππαδοπούλου εξήγησε ότι οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν τα ηλεκτρικά καλώδια σε περιπτώσεις κεραυνών και ισχυρών ανέμων. Πάντως, στην επαρχία Λεμεσού υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για αναβάθμιση του δικτύου της ΑΗΚ.  

Home