Σενάριο για διπλή δολοφονία πίσω από εξαφάνιση 2 γυναικών

Σενάριο για διπλή δολοφονία πίσω από εξαφάνιση 2 γυναικών

Σε συναγερμό η Αστυνομία - Σύλληψη 1 προσώπου

Σενάριο με διπλό έγκλημα φέρεται να  διερευνά η Αστυνομία μετά την εξαφάνιση δυο Ρωσίδων από τις 17 Νοεμβρίου 2021. Η εξαφάνιση των δύο Ρωσίδων, ηλικίας 43 και 33 ετών, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου και δόθηκαν σαν ελλείπουσες, αλλά δεν εντοπίστηκαν.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τις τελευταίες ώρες,  σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Φιλελεύθερος. η Αστυνομία εξασφάλισε πληροφορία για συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο συνελήφθη αφού φέρεται να μετέφερε τις δυο γυναίκες σε εξοχικό στο Μονιάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω άτομο εντοπίστηκε αλλά ισχυρίστηκε ότι μετέφερε τις δυο γυναίκες στο Μονιάτη, αλλά τις επέστρεψε στην οικία τους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που σε πρώτη φάση επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία μετά από εξονυχιστικές έρευνες που έγιναν το Σάββατο στην οικία στο Μονιάτη, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος σε διάφορα σημεία του υποστατικού το οποίο μετά από εξετάσεις ταυτίζεται με το dna μιας εκ των εμφανισθέντων. Η Αστυνομία και συγκεκριμένα οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Home