Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σχέδιο δράσης για να εμβολιαστούν οι νεοσύλλεκτοι /Διαβουλεύσεις

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
12.05.2021 - 06:00

Σχέδιο δράσης για να εμβολιαστούν οι νεοσύλλεκτοι /Διαβουλεύσεις

Διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Υγείας για την κατάλληλη φόρμουλα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Η Εθνική Φρουρά θα «μπολιαστεί» και τη φετινή χρονιά με «νέο αίμα». Από τις 19 Ιουλίου οι νεοσύλλεκτοι της ΕΣΣΟ 2021 θα επανδρώσουν την Εθνική Φρουρά. Ήδη, άρχισαν οι σχεδιασμοί στο Υπουργείο Άμυνας με τις διεργασίες να διεξάγονται στη βάση των δεδομένων του κορωνοϊού.Μέσα στους σχεδιασμούς εντάσσονται και οι εμβολιασμοί των νεοσυλλέκτων.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστος Πιερή ανέφερε ότι «το Υπουργείο Άμυνας θέλει να εμβολιαστούν οι νεοσύλλεκτοι όμως αυτό θα γίνει εθελοντικά». Όπως είπε, «βρισκόμαστε σε διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας για τον τρόπο που θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος». Το Υπουργείο ζήτησε συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία που αφορούν τους νεοσύλλεκτους.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πού θα γίνουν οι εμβολιασμοί

Επί του παρόντος παραμένει άγνωστο πότε θα εμβολιαστούν οι νεοσύλλεκτοι και πού; Αυτό που απασχολεί είναι ότι υπάρχουν εμβόλια που δεν αντέχουν τις υψηλες θερμοκρασίες ως εκ τούτου αναμένεται να εξεταστούν όλα τα δεδομένα. Σημειώνεται ότι η κατάταξη θα αρχίσει στις 19 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακου. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι κατά πόσον οι εμβολιασμοί θα γίνουν πριν από τις Παγκύπριες Εξετάσεις.

 

 

Home