Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΣΙΚΑΠ: Τραγική η κατάσταση των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Offsite Team -
24.07.2020 - 12:43

ΣΙΚΑΠ: Τραγική η κατάσταση των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Thumbnail

Σε τραγική κατάσταση παραμένουν τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο,σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Δημήτρη Καλλή, επισημαίνοντας πως ακόμη ένας καλοκαιρινός μήνας, ο Ιούλιος που αποτελούσε μήνα αιχμής, έχει χαθεί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Καλλής ανέφερε πως εκτός  από τα Σαββατοκύριακα, που δουλεύουν περισσότερο τα καφέ, τα μπαράκια αλλά και οι ψαροταβέρνες στα παραθαλάσσια σημεία  και στην Πόλη Χρυσοχούς – Λατσί, τις υπόλοιπες μέρες η κατάσταση είναι απογοητευτική.

Υπάρχουν κέντρα , πρόσθεσε, στο παραλιακό μετώπου που ακόμη είναι κλειστά  με αποτέλεσμα τα βράδια να παρατηρείτε συσκότιση στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Πάφου.  

Ακόμη και για τον Αύγουστο, τόνισε ο κ Καλλής, δεν υπάρχουν κρατήσεις από το εξωτερικό, διευκρινίζοντας ότι, αναμένουν να δούμε αν οι Κύπριοι άλλων επαρχιών θα προτιμήσουν την Πάφο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο κ. Καλλής, κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει περισσότερο την Πάφο, που είναι καθαρά τουριστική περιοχή για να μπορέσουν τα κέντρα αναψυχής να επιβιώσουν.

Στην αντίθετη περίπτωση, είπε, πολλά από αυτά αναμένεται βάλουν λουκέτο λόγω πολύ χαμηλού κύκλου εργασιών.

Τα ενοίκια, σημείωσε, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και κάλεσε την κυβέρνηση να το εξετάσει άμεσα, αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κέντρων δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ, θα αναμένει τη συνάντηση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας – ΟΣΙΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη στο Υπουργείο Εργασίας και στην συνέχεια θα αποφασίσει τα επόμενα βήματά της, συμπλήρωσε.  

Δεν αντέχουμε άλλο,καταστρεφόμαστε, κατέληξε ο κ. Καλλής.

ΚΥΠΕ

Home