Σπίτι στην Κύπρο αγόρασε Shakira και ο Murray – Αφιέρωμα στο νησί

Σπίτι στην Κύπρο αγόρασε Shakira και ο Murray – Αφιέρωμα στο νησί

Η Κύπρος ο μυστικός προορισμός των star – Αφιέρωμα σ' ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Γαλλίας για την Κύπρο

Μπορεί η είδηση ότι Shakira kai Bill Murray αγόρασαν σπίτια στην Κύπρο να μην είναι «φρέσκια», ωστόσο «φρέσκο» είναι εκτενές αφιέρωμα στην Κύπρο από τον TF1 – ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Γαλλίας – καθώς γυρίστηκε τέλη Οκτωβρίου και παρουσιάζει την Κύπρο ως τον μυστικό προορισμό των star. 

Η εκπομπή ονομάζεται «50 minutes inside» και παρουσιαστής είναι ο Έλληνας γνωστός παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας. Στην εκπομπή αναλύουν τους μυστικούς προορισμούς των διάσημων και πλουσίων ανά τον κόσμο, όπου οι επιλογές των επωνύμων που αναφέρονται στην εκπομπή είναι οι Μαλδίβες και η Κύπρος. 

akamas

Στο ρεπορτάζ του TF1, γίνεται ιδιαίτερη μνεία για την Κύπρο, που χαρακτηρίζουν μάλιστα ως «ο θησαυρός της Μεσογείου», παρουσιάζοντας την Πάφο και συγκεκριμένο γνωστό της ξενοδοχείο ως τις πρώτες επιλογές των επωνύμων που θέλουν να έρθουν διακοπές στην Κύπρο. 

Γνωστά ονόματα όπως το μέλος των Beatles, Sir James Paul McCartney, ο Sir Elton John, ο τραγουδιστής Justin Bieber αλλά και η Christina Aguilera, για την οποία μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και παρουσίαση της έπαυλης στην οποία πέρασε τις πρόσφατες διακοπές της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου. 

christina

christina32

Σπίτια στην Κύπρο για Shakira και ο Bill Murray

Το ρεπορτάζ του TF1 θέλοντας να δείξει πως οι επώνυμοι ερωτεύτηκαν τις ομορφιές του νησιού και την ιστορία μας αναφέρεται και στη γνωστή τραγουδίστρια Shakira αλλά και τον γνωστό ηθοποιό Bill Murray, οι οποίοι αγόρασαν επαύλεις στην Κύπρο. 

shakira

marrey

Μάλιστα, παρουσιάζεται και η έπαυλη του George Michael στην Πέγεια, η οποία ωστόσο δεν ανήκει στον γνωστό τραγουδιστή αλλά πρόκειται για απλή συνωνυμία, την οποία όπως αναφέρουν μπέρδεψαν πολλοί και με το άκουσμα του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή έσπευσαν να στείλουν λουλούδια έξω από την έπαυλη του στην Πέγεια, κάτι που θορύβησε τον ιδιοκτήτη που πέραν από την απλή συνωνυμία δεν είχε καμία σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, σπεύδοντας μάλιστα να επικοινωνήσει με ΜΜΕ ώστε να τους ενημερώσει για την σύμπτωση. 

michael1

Αφιέρωμα και για την Λόφου 

λοφου

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη κοινότητα Λόφου, στην οποία παρουσιάζεται Κύπριος ο οποίο πήρε το πατρικό του και το μετέτρεψε σε ξενώνες με σκοπό τον αγροτουρισμό. Επίσης γίνεται και αναφορά στο κυπριακό κρασί χαρακτηρίζοντας το ως το πιο παλιό στον κόσμο. 

λοφου

Το ρεπορτάζ του TF1 κλείνει χαρακτηρίζοντας την Κύπρο ως το νησί της αγάπης, ενώ δεν αποφεύγει να αναφερθεί κατά τη διάρκεια του αφιερώματος στις ιδιαίτερες ομορφιές του Ακάμα μέσα από τα μάτια Ρώσων influencer που χαρακτηρίζουν το νησί ως παράδεισο… 

ρωσοι

 

Tags
Home