Στα κρίσιμα σημεία οι έρευνες για τα θύματα του «Ορέστη»

Στα κρίσιμα σημεία οι έρευνες για τα θύματα του «Ορέστη»

Έρευνα σε τρεις στόχους στην Κόκκινη Λίμνη και μετά σηματοδότηση άλλων αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα

Με την κατάδυση δύτη στους τρεις στόχους που σηματοδοτήθηκαν χθες αργά το απόγευμα στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται σήμερα το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ΄ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη.  

«Συνεχίζουμε σήμερα το πρωί τις έρευνες στους τρεις στόχους που έβαλε το σόναρ χθες αργά το απόγευμα. Θα τους ψάξουμε και εάν δεν έχουμε αποτέλεσμα θα σηματοδοτηθεί και άλλος αριθμός στόχων», ανέφερε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή. Πρόσθεσε πως οι στόχοι θα ερευνηθούν με την κατάδυση δύτη στη λίμνη.

 

Η ίδια πηγή ανέφερε εξάλλου πως το απόγευμα θα υπάρξει σηματοδότηση στόχων στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

 

Σημείωσε πως αυτή τη στιγμή «δίνεται προτεραιότητα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου αναζητείται συγκεκριμένο αντικείμενο. Θέλουμε να τελειώσουμε με την Κόκκινη Λίμνη και να δουλέψουμε απερίσπαστοι στην άλλη λίμνη», επεσήμανε.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει χθες ότι η διερεύνηση των υποθέσεων των δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών και παιδιών συνεχίζεται και δεν υπάρχει κάτι που να αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ανέφερε πως η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και έρευνες για τις συγκεκριμένες υποθέσεις και λαμβάνονται επιπρόσθετες καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα. Είπε ακόμη ότι το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την ανάλυση των ηλεκτρονικών δεδομένων και οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Home