Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σταδιακά η έναρξη αξιολόγησης του μαθητή από το Σεπτέμβρη

Offsite Team -
13.06.2019 - 17:43

Σταδιακά η έναρξη αξιολόγησης του μαθητή από το Σεπτέμβρη

Thumbnail
ΥΠΠ και ΠΟΕΔ συμφώνησαν ως προς το θέμα της σταδιακής έναρξης αξιολόγησης του μαθητή από το Σεπτέμβρη

Συνάντηση με την ΠΟΕΔ και τους οργανωμένους γονείς Δημοτικής Εκπαίδευσης αναμένεται να έχει, στις 8 αύριο το πρωί, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.  

Η συνάντηση αυτή φαίνεται να έχει προγραμματιστεί κατά τη σημερινή άτυπη συνομιλία που είχαν, στο περιθώριο της παρουσίασης του έργου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στις διευθύνσεις των σχολείων όλων των βαθμίδων της Επαρχίας Λευκωσίας, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού και Χάρης Χαραλάμπους, με τον Υπουργό Παιδείας.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ,  κατά την αυριανή συνάντηση θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της ΜΕΠΕΥ και την υλοποίηση τους και πιο συγκεκριμένα, για τον Υπεύθυνο Τμήματος.

 

Φαίνεται ότι οι δύο πλευρές, Υπουργείο Παιδείας και ΠΟΕΔ έχουν καταλήξει σε συμφωνία ως προς το θέμα της σταδιακής έναρξης εφαρμογής του συστήματος αξιολόγησης του μαθητή στη Δημοτική Εκπαίδευση από τον ερχόμενη Σεπτέμβριο.  

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, σήμερα η ΠΟΕΔ είχε συνεδρία του Διοικητικού της Συμβουλίου, κατά την οποία το Συμβούλιο ασχολήθηκε με τον απολογισμό του έργου της Οργάνωσης, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουνίου.  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΔΣ της ΠΟΕΔ απασχόλησαν και κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν τις αιτήσεις για προσφυγή για τη μη εφαρμογή από την Κυβέρνηση της Απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου για τα θέματα μισθοδοσίας των Δημοσίων Υπαλλήλων , καθώς και τα θέματα που αποφασίστηκαν στην ΜΕΠΕΥ.

Home