Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κλοπιμαία αντικείμενα στη Λ/σία

Offsite Team -
02.10.2019

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κλοπιμαία αντικείμενα στη Λ/σία

Thumbnail
Εντοπισμός ποσότητας χρυσαφικών και άλλης περιουσίας

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Λευκωσία, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα χρυσαφικών για τα οποία διερευνάται κατά πόσο αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας και ανέκοψαν αυτοκίνητο ενοικιάσεως στο οποίο επέβαιναν δύο 33χρονοι άνδρες και μία 31χρονη, κατευθυνόμενοι προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, από όπου θα αναχωρούσε λίγο αργότερα με αεροπορική πτήση η 31χρονη.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή της 31χρονης αριθμός χρυσαφικών, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα ρολόι και ένα χρυσό βραχιόλι, με αποτέλεσμα οι τρεις ύποπτοι να συλληφθούν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ευρεθέντων.

klop

Αριθμός χρυσαφικών ανευρέθηκε και στο διαμέρισμα των τριών υπόπτων, μετά από έρευνα που διενήργησαν στη συνέχεια τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας. Ανευρέθηκαν επίσης διαρρηκτικά εργαλεία και άλλη περιουσία.  

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του ενός 33χρονου για τη διάπραξη κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών σε διαμερίσματα στην Λευκωσία.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας συνέδραμαν στις έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας για εντοπισμό 32χρονου, στο όνομα του οποίου είχε ενοικιαστεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις ύποπτοι.

klop2

Ο 32χρονος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Λάρνακα και υπέδειξε ως δικό του, στα μέλη της Αστυνομίας, ένα δελτίο ταυτότητας στο όνομα του προσώπου που είχε ενοικιάσει το εν λόγω αυτοκίνητο. Όπως ωστόσο διαφάνηκε στη συνέχεια το δελτίο ταυτότητας ήταν πλαστό και αφού εξακριβώθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του 32χρονου, αυτός συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Τις εξετάσεις σε σχέση με τις υποθέσεις διαρρήξεων και της κατοχής των ανευρεθέντων χρυσαφικών συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας διεξάγει εξετάσεις σχετικά με το πλαστό δελτίο ταυτότητας που κατείχε ο 32χρονος.

 

klop3

diarriktikaergalia

Home